Varaus- ja peruutusehdot

 

YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT SEKÄ JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Hotelli Jämsän majoitustiloissa sekä kalustetuissa asunnoissa.

Näitä ehtoja sovelletaan majoitusvarauksiin, ellei erityistä muuta sopimusta ole laadittu. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin majoitusvarauksiin, jotka tehdään Hotelli Jämsän internet- sivustojen kautta.

1. VARAUS ja VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi. Hotelli Jämsällä on oikeus veloittaa koko varauksen summa ennakkona heti vahvistuksen jälkeen.

2. HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä Hotellissa klo 11. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla tai muulla sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa hotelli voi myydä huoneen edelleen. Jos saavut hotelliin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, hotellin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

3. VARAUSTAKUU

Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää kansainvälistä luottokorttia. Hotelli Jämsä pitää huonetta varattuna klo 18.00 jälkeenkin, ilman että sinun erikseen tarvitsee ilmoittaa myöhäisestä saapumisesta. Tätä varten hotelli tarvitsee sinulta seuraavat tiedot: nimesi, kortin numeron ja voimassaoloajan, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Hotelli Jämsä voi pyytää nämä tiedot kirjallisesti tai suullisesti.

4. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa, pois lukien sesonkiajat jolloin varauksen peruutus on tehtävä viimeistään 30 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa. Jos jätät saapumatta, Hotelli Jämsällä on oikeus veloittaa korvauksena sinulta koko varauksen hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut. 

5. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi Hotelli Jämsälle. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

6. MAKSUT

Varaus maksetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Varaus voidaan maksaa myös erillisellä sopimuksella osamaksuna. 

Jos Hotelli Jämsä ei ole tehnyt ennakkovarmennusta luottokortiltasi, Hotelli Jämsällä on oikeus asiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä periä varausmaksu varauksestanne kokonaisuudessaan. Hotelli Jämsä hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Hotelli Jämsä ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Hotelli Jämsällä on oikeus tehdä kansainvälisten luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta. Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä hotellin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Hotelli Jämsällä on oikeus veloittaa koko varauksen summa ennakkona heti vahvistuksen jälkeen. 

7. MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Huomioithan, että Paytrail veloittaa ostosumman lisäksi kunkin maksutavan mukaisen (1-2e) maksutapalisän. Mahdollisen peruutuksen yhteydessä maksutapalisää ei palauteta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

8. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN

Kohteissamme noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jokaisessa kohteessa on omat säännöt ja varaajan tulee niitä noudattaa. Yleisesti jokainen siistii kohteessa omat jälkensä, tiskaa astiat ja vie roskat. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa varatusta kohteesta ja siitä saattaa seurata jopa 500 euron vahingon korvaus. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista. Turvallisuussyistä vain kohteeseen sisään kirjautuneet henkilöt päästetään huoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Kohteissa ei saa harjoittaa elinkeinoa päästämällä ylimääräisiä henkilöitä kohteeseen sisään.

9. VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

Vastaat itse omista matkatavaroistasi. Hotelli Jämsä ei vastaa varatussa kohteessa olevasta asiakkaan omaisuudesta. Hotelli Jämsä ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

Yhteystiedot

Hotelli Jämsä

Myynti- ja asiakaspalvelu
avoinna ma-pe 9-16
päivystys 24/7
+358 14 71791
info@hotellijamsa.fi

+358 50 349 7070 (vain viestit Whatsapp, Signal)
Käyntiosoite: Kauhkialantie 111, 42100 Jämsä

Postiosoite: c/o Family Saxberg Nisulankatu 56 40720 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus 1003701-8

VERKKOLASKUT
OVT-tunnus: 003710037018
Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy
Välittäjätunnus: 003723327487

PAPERILASKUT
skannauspalvelumme osoitteeseen:
Time Hostel & Apartments Finland Oy
PL 16112,
00021 LASKUTUS

PDF -LASKUT SÄHKÖPOSTIIN
003710037018@procountor.apix.fi

8 + 9 =

Hotelli Jämsä

Hotelli Jämsä on persoonallinen itsepalveluhotelli. Huoneemme ovat tasokkaita ja jokaisesta löytyy oma kylpyhuone. Hotelli sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella sekä lähellä Jämsän ja Himoksen palveluita - helppoa saapua ja viihtyä!

© Hotelli Jämsä | WordPress-kotisivut: Mainostoimisto Sitrusmedia Oy  | kuvat: Aki Kolehmainen | video: OravaMedia